Vesel božič in srečno novo leto!
december 24, 2018
RADIOLOŠKI INŽENIR – M/Ž ZDRAVSTVENI DOM TOLMIN
januar 8, 2019

RADIOLOŠKI INŽENIR III – M/Ž

SPLOŠNA BOLNIŠNICA IZOLA OSPEDALE GENERALE ISOLA

Opis dela:

NAČRTOVANJE, OPTIMIZACIJA IN IZVAJANJE OSNOVNIH, ZAHTEVNIH IN SPECIALNIH DIAGNOSTIČNIH IN TERAPEVTSKIH POSEGOV V DIAGNOSTIČNI IN INTERVENTNI RADIOLOGIJI, RADIOTERAPIJI IN NUKLEARNI MEDICINI V SKLADU Z DOBRO RADIOLOŠKO PRAKSO, KI JO IZVAJA DIPL. INŽ. RAD., IZMENE, DEŽURSTVO, STALNA PRIPRAVLJENOST… OBRAVNAVA URGENTNIH STANJ, IZVAJANJE DIAGNOSTIČNIH POSEGOV, DELO V OBMOČJU KONTROLIRANEGA IOS, OSKRBA PACIENTA PRED IN PO POSEGU, OPERATIVNO DELO NA PODROČJU RTG SLIKANJA: SKELETA PREBAVIL, SEČIL IN RODIL, PRSNIH ORGANOV, IZVEDBA MAMOGRAFIJ, RAČUNALNIŠKA TOMOGRAFIJA, MAGNETNO RESONANČNA TEHNOLOGIJA, IPD. USPOSABLJANJE ZA OPERATIVNO DELO RADIOLOŠKEGA INŽENIRJA ZA PODROČJE KORONOGRAFIJ.

visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Zdravstvena tehnologija

Trajanje zaposlitve:Določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas

Znanje Jezikov: italijanski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Računalniška znanja: urejevalniki besedil – osnovno, delo s preglednicami – osnovno, delo z bazami podatkov – osnovno

Drugi pogoji: URNIK DELA: POLNI DELOVNI ČAS, 36H/TEDEN. STROKOVNI IZPIT, VELJAVEN IZPIT IZ VARSTVA PRED IONIZIRAJOČIMI SEVANJI, KANDIDATI NAJ POSREDUJEJO ŽIVLJENJEPIS V EUROPASS OBLIKI S SPREMNIM PISMOM IN VSEMI DOKAZILI (IZOBRAZBA, STROKOVNI IZPIT, DOKAZILA O ZNANJU ITALIJANSKEGA JEZIKA)

Kandidati naj pošljejo vlogo IZKLJUČNO PO NAVADNI POŠTI.

Poskusno delo 4 mesecev

4 prosta delovna mesta!

Kje se lahko prijavim na razpis:

SPLOŠNA BOLNIŠNICA IZOLA OSPEDALE GENERALE ISOLA
POLJE 40 , 6310 IZOLA – ISOLA

Kontaktna telefonska: telefon: 05 660 68 93

Do: 11. 01. 2019

Vir: https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/posamezno?IDEPD=2376996

Comments are closed.